T: 056 37 37 00

Aluminium schuiframen

Schuiframen
Ass 50

De ASS 50 is een thermisch geïsoleerd schuif- en hef-schuifsysteem en combineert de precieze en uitstekende eigenschappen van een solide vleugelkozijn met een kleine aanzicht breedte voor in licht badende ruimten.

Fiche bekijken
Ass 70 Hi

De ASS 70 HI is een sterk warmte-isolerend schuif- en hefschuifsysteem met een perfecte slagregendichtheid, voortreffelijke geluidsisolatie en inbraakwering tot klasse RC 2.

Fiche bekijken
Ase 60

De ASE 60 biedt uitstekende warmtereductiewaarden en dit schuifraam blinkt uit qua vormgeving, ontwerp en comfort.

Fiche bekijken
Ase 80 Hi

De ASE 80 HI combineert de voordelen van de grondstof aluminium met vernieuwende warmte-isolatie voor passief huizen. Het systeem biedt hiernaast ook een optionele gelijkvloerse drempel.

Fiche bekijken

Minimalistische schuiframen

ASE 67 PD

ASE 67 PD

Ase 67 Pd
ASE 67 PD

ASE 67 PD is het nieuwe panorama schuifsysteem van Schüco. Het werd ontwikkeld om aan alle behoeften te voldoen op vlak van comfort en design. Een met de vloer gelijk liggende dorpel zorgt voor een hindernisvrije doorgang, terwijl tegelijkertijd het raam in de muren van het gebouw kan worden geïntegreerd.

ASS 77 PD HI

ASS 77 PD HI

Ase 77 Pd Hi
ASS 77 PD HI

Bij de ASS 77 PD. HI bieden de nieuwe opties praktisch onbegrensde vormingsmogelijkheden voor een transparante en lichtovergoten architectuur. Hier wordt door een combinatie van een vlak ingebouwd kozijn en een verborgen in het profiel geïntegreerde aandrijf- en vergrendelingssysteem een uniek comfort gegarandeerd.