T: 056 37 37 00

Over Berlico

Lieven Berten heeft het ondernemerschap van thuis uit meegekregen. Zijn vader Etien had reeds een bedrijf opgestart in 1964 onder de naam constructie Berten. Op 6 mei 1993 nam Lieven de fakkel over onder de naam Berlico en is sindsdien gevestigd in de Sint-Katriensteenweg 45-47 te Kuurne.

Bij Berlico staat kwaliteit voorop en dit brengt het bedrijf naar waar ze op heden zijn. Door het gemotiveerde team bestaande uit 35 mensen kunnen wij voldoen aan de wensen van onze klant en streven we samen naar de perfectie.

Wij werken zowel voor particulieren dit zowel voor nieuwbouw als renovaties maar ook voor professionelen en voor projectbouw.

Samen met u willen we uw huis klaarmaken voor de toekomst en uw droomconcept realiseren!

Gevel Berlico ramen
Linumgebouw Kuurne

Onze troeven

Jarenlange ervaring

Berlico heeft een brede ervaring opgebouwd in het produceren en plaatsen van ramen. Daardoor staat Berlico gekenmerkt in het bieden van hoge prestaties en dit op vlak van design, comfort, veiligheid en duurzaamheid.

Onze showroom

Onze showroom vertoont een voortdurende bron van inspiratie. Laat u daarom inspireren door onze showroom en maak zo snel mogelijk een afspraak.

Advies op maat en gratis prijsofferte

Berlico biedt u een gedetailleerde offerte aan en dit met de nodige deskundige uitleg en informatie.

Geselecteerde kwaliteitsprofielen

Samen met onze leveranciers streven we voortdurend naar innovatieve ideeën, waardoor u als klant ook telkens van kan meegenieten.

Design

Of u nu een moderne of klassieke woning heeft, bij Berlico vindt u de hoogwaardige oplossing. Samen met u vinden we een passend design voor uw woonstijl. Het design zal namelijk het karakter van uw woning creëren.

Magazijn Berlico 009
Magazijn Berlico 007
180514 Berlico 049

Vraag over onze diensten of wenst u met ons samen te werken? Wij helpen u gerust.

Naar contact pagina