T: 056 37 37 00

PVC schuiframen

Schuiframen
Hefschuifdeur S 9000 design georiënteerd optiek

Design-georiënteerd met moderne vormgeving, smallere vleugels en innovatief beglazingsprofiel voor een groter glasaandeel in het vaste deel.

Fiche bekijken
Hefschuifdeur S 9000 klassiek symmetrisch optiek

Uit de vleugel-bouwdiepte van 82,5 mm en de vijf-kamergeometrie resulteert een zeer goede warmte-isolatie. Met een 3-voudige-beglazing laten zich extra uitstekende Uw-waarden zien.

Fiche bekijken
GEALAN SMOOVIO

Het GEALAN schuifsysteem GEALAN-SMOOVIO® combineert voor de eerste keer het ruimtebesparende comfort van schuivende oplossingen met uitzonderlijke dichtheid.

Fiche bekijken
GEALAN LINEAR 1

Modern functioneel, met een verhoogde stabiliteit en dankzij de meerkamerconstructie meer veiligheid, geluidsisolatie en thermische isolatie.

Fiche bekijken

Hefschuifraam S 9000

Modern uiterlijk zonder beperkingen

Schuifraam S 9000
Modern uiterlijk zonder beperkingen

THUISVOELEN GEMAKKELIJK GEMAAKT

Schuifelementen zijn een klassiek stijlelement van moderne woningen, waarbij ruim vormgegeven glasvlakken voor welbehagen en elegantie zorgen. Het nieuwe hefschuifraam S 9000 van Gealan doet deze eisen optisch en functioneel meer dan recht.

Met onze techniek kunnen grote raamelementen probleemloos worden bewogen. Het maakt niet uit of het schuifraam geopend of gesloten is. In beide gevallen stroomt veel licht de kamer binnen. En de bijna drempelloze vloeraansluiting heft daarnaast het verschil tussen binnen en buiten op.

Producteigenschappen schuifraam S 9000

Top warmte-isolatiewaarden

Zonder enige extra maatregelen bereikt dit schuifraam een heel goede warmte-isolatiewaarde van Uf 1,3 W/(m²·K).

Drievoudige beglazing

Er kan probleemloos moderne drievoudige beglazing worden toegepast tot 52 mm.

Designgericht

Er is een moderne vormgeving, smalle vleugel en innovatief beglazingsprofiel voor een groter glasaandeel in het vast kozijn.

Oppervlakken in acrylcolor

Hierdoor is er veel speelruimte bij de vormgeving bij nieuwbouw en renovatie.

Veelzijdig

Door verschillende mogelijkheden bij de vormgeving, verschillende uitvoerbare openingswijzen en veel mogelijkheden voor de kleurgeving van de oppervlakken.